Nieuws

Eerste hulp bij energiebesparing!

Gratis energiebesparende producten of advies voor huiseigenaren ter waarde van € 70,-

Wilt u ook besparen op uw energierekening? De gemeente Vlaardingen helpt u dit jaar bij het energie besparen in uw woning. In samenwerking met de WoonWijzerWinkel, geven we huiseigenaren een bedrag van € 70,- cadeau waarmee een start kan worden gemaakt met energiebesparing en duurzaam wonen. Doet u ook mee?

WoonWijzerWinkelAls huiseigenaar in Vlaardingen krijgt u een kortingscode van € 70,- die u kunt gebruiken om een WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen. U kunt de box naar eigen wens samenstellen zodat de producten passen bij uw woonsituatie. Denk bijvoorbeeld aan een radiatorventilator, LED-lampen of een waterbesparende douchekop. 

Duurzaam advies

Meer interesse in persoonlijk advies? U kunt bij het samenstellen van de box ook kiezen voor een duurzame scan van uw woning (de WoonWijzerScan). U krijgt dan in één overzicht de duurzame verbeteropties van uw woning, inclusief kostenplaatje en besparingen. Ook kunt u kiezen voor advies in de duurzame showroom van de WoonWijzerWinkel (adviesgesprek) of advies aan huis (woningopname).  

Hoe doet u mee?

Het werkt heel eenvoudig. Ga naar www.woonwijzerwinkel.nl/vlaardingen. Hier wordt u doorgelinkt naar de webshop, waar u uw winkelmandje kunt vullen met energiebesparende producten naar keuze. U krijgt € 70,- korting op uw bestelling met de kortingscode VLAARDINGEN2021.

Let op: 

  • Elk huishouden heeft zolang de voorraad strekt eenmalig recht op € 70,- korting op energiebesparende maatregelen of duurzaam advies. Op is op, dus wees er snel bij! 
  • Is uw bestelling minder waard dan € 70,-? Dan krijgt u het volledige bedrag van uw bestelling cadeau met de kortingscode. 
  • Is uw bestelling meer waard dan € 70,-? Dan is het bedrag boven de € 70,- voor eigen rekening.