De projecten

Park Vijfsluizen

Aan de oostkant van Vlaardingen ligt een verrassend gebied, vol bomen en weelderig groen: Park Vijfsluizen. Dit terrein was jarenlang in gebruik als sportpark van Shell. Nu ontwikkelt Heijmans het tot een duurzame, autoluwe woonwijk. Met 400 duurzame, toekomstbestendige woningen en appartementen in het groen en volop ruimte om buiten te spelen en ontspannen.

Park Vijfsluizen is een plek met een rijke geschiedenis. Het was ooit het sportpark Van Koninklijke Shell, waar menig inwoner van 45 jaar of ouder nog sportwedstrijden heeft gehad of heeft gezwommen in het toentertijd prachtige buitenbad.  Die geheel eigen en ontspannen sfeer krijgt nu, jaren later, weer een vervolg met de ontwikkeling van een duurzaam woonpark. Een oase voor iedereen die van rust, ruimte en buiten zijn houdt. 

Het voormalige Shell hoofdgebouw wordt gerestaureerd en nieuw leven ingeblazen als icoon en bruisend hart van Park Vijfsluizen, met verschillende voorzieningen die voor jou als buurtbewoner erg handig zijn. Zoals een servicepunt voor het ophalen en versturen van pakketjes, maar ook kleinschalige horeca en wellicht enkele medische dienstverleners. Er zijn plannen om op de plek van het voormalige zwembad, een vijver te creëren. Een plek waar bewoners dagelijks van kunnen genieten en waar bezoekers graag voor omfietsen

Kijk voor meer informatie op: www.parkvijfsluizen.nl